Breaking News Schaaknacht Dokkum 20/21 mei 2016

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt onze tweede schaaknacht plaats in restaurant De IJsherberg in Dokkum. Het organisatieteam is druk bezig met alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat dit evenement wederom een groot succes gaat worden.

Dit jaar doen wederom schakers met de titel internationaal meester of hoger mee. Dit zijn de grootmeesters Erik van den Doel en Sipke Ernst, Internationaal Meesters Migchiel de Jong, Erik Hoeksema en David Miedema en Fide Meester Hing Ting Lai.

De sterkte van het deelnemersveld blijkt wel uit het feit dat er een groot aantal schakers een rating hebben van boven de 2000. Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel, is wederom bereid gevonden om het toernooi te openen.

Ook heeft zich afgelopen weekend Vladimir Epishin aangemeld voor de schaaknacht in Dokkum. Hij was oud-secondant van niemand minder dan de wereldberoemde Anatoly Karpov. De organisatie is dan ook zeer verheugd over zijn komst. Ook de kampioen van vorig jaar, Manuel Bosboom, heeft zich opgegeven.

Tenslotte zal de heer Jan Eelkema, namens sponsor Jansma uit Burdaard, de prijsuitreiking op 21 mei ‘s ochtends vroeg verrichten.

Het toernooi begint op vrijdagavond 20 mei om 21:00 en eindigt de volgende dag rond 07:00 uur.

Kijk voor meer informatie en opgave: www.dedonger.nl.

Organisatieteam Schaakclub De Donger.

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archieven