Dokkumer Grand-Prix jeugdschaaktoernooi

Schaakclub De Donger organiseert op  zaterdag 12 januari 2019  weer haar jaarlijkse jeugdschaaktoernooi.  Dit toernooi zal evenals vorig jaar weer plaatsvinden in het gebouw van Nehemia, Zaagmolenstraat 2 te Dokkum. De aanvang is om één uur  ‘s middags, waarbij in zes- of achtkampen om de prijzen (eremetaal) wordt gestreden. Het toernooi telt mee voor de nieuwe Grand-Prix jeugdtoernooicyclus, waarbij deelnemers punten kunnen verzamelen voor het klassement van alle Grand-Prix jeugdtoernooien.

De deelnemers worden ingedeeld naar speelsterkte en/of leeftijd. De inleg bedraagt € 5,00. Men kan zich online opgeven via het inschrijfformulier op www.frieseschaakbond.nl of  www.dedonger.nl/grand-prix-jeugdtoernooi/. Mocht dat niet lukken dan via email a.vlasma@gmail.com  ovv naam, geboortedatum, club of school, rating en behaalde stap volgens het stappenplan.

Voor meer / overige  info of vragen :  Bernard Keizer, jeugdleider SC de Donger, tel. 0519-724044 / bgkeizer@knid.nl

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archief