Schaakclub De Donger  gaat weer van start !

Dinsdagavond vijf september 2023 om kwart voor acht ‘s avonds is de start van het nieuwe schaakseizoen 2023-2024.  De schaakclub is verhuisd naar de kantine van de sporthal De Doelstien

Het adres is : Woudweg 142, 9101 VP Dokkum

We beginnen  met de jaarlijkse ledenvergadering van de  schaakcompetitie 2023-2024. De leiding van de competitie is in  handen van Mark Folbert. Nieuwe leden zijn van harte welkom, voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de secretaris van schaakclub de Donger, tel 06-51773058 of via email:  a.vlasma@gmail.com . Je kunt natuurlijk ook een informatief  kijkje nemen op de website van de schaakclub: https://www.dedonger.nl/clubgegevens/

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archieven