Schaakteam De Donger net geen Fries kampioen

Op een zomers warme zaterdag heeft het D-juniorenteam van schaakclub De Donger gespeeld om het kampioenschap van Friesland. Het viertal bestond uit Luca Wijnstra, Peter Groen, Rover Coors en de piepjonge Daniël Visser. Aan dit toernooi  in Hoogkerk namen ook teams deel uit Groningen en Drenthe. Zij streden om hun eigen titels. Na niet minder dan negen rondes kwamen de Dokkumers schakers precies een half bordpunt, oftewel een remise, tekort voor de Friese titel. Deze ging naar jeugdschaakclub Gorredijk. De Donger hield wel het sterke Philidor uit Leeuwarden achter zich. Wat betreft individuele resultaat behoorde Daniël Visser met 6 gewonnen partijen tot de topscorers. Alle vier Dokkumers verbeterden hun persoonlijke rating.    

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archief