Op zoek naar een nieuwe schaaklocatie update twee

We hebben te horen gekregen van de nieuwe uitbaters van Hotel van der Meer dat ze gaan verbouwen tot het eind van dit jaar, en we daar dan niet terecht kunnen.

Hierdoor moeten we als bestuur van De Donger op zoek naar een nieuwe locatie. Er openen zich al enkele betaalbare perspectieven, voor andere locaties is het nog even afwachten. Vanaf 12 augustus a.s gaan we locaties bekijken en uitzoeken. We berichten jullie dan zo spoedig mogelijk wat de keuze zal worden.

Update één:

Morgenmiddag 20 augustus gaan we op bezoek bij het Bowling Centrum te Oostrum om afspraken maken met de uitbater. Mocht dat positief uitvallen gaan we in ieder geval het komende seizoen schaken in de bovenzaal van het Bowling Centrum.

Update twee:

Het komend seizoen schaken we in het Bowling Centrum te Oostrum. Onze leden krijgen morgen per mail een uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering die gehouden zal worden op dinsdag 1 september 2020 om 19:45 uur.

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten
Zoeken
Archieven