Piet Hania rapid schaaktoernooi en FK 60+ snelschaak

Locatie : De IJsherberg in Dokkum op zaterdag 25 februari 9:45. Tot ziens !

Na enkele jaren zonder houdt sc De Donger weer toernooien. Gerekend vanaf het eerste districtstoernooi volgt nu de 50 e editie: het Piet Hania-rapidtoernooi. Het wordt gehouden in de foyer van de sfeervolle IJsherberg. Daar hopen we vele oude bekenden én nieuwe schaakliefhebbers te ontmoeten.

De naamgeving stamt uit het recente verleden, ter nagedachtenis aan wijlen Piet Hania. Hij was jarenlang een drijvende kracht van het Dokkumer- of zelfs Friese schaakleven.

Heel bijzonder is wel de deelname van Jan Meijer uit Hurdegaryp. Hij heeft alle vijftig keren meegedaan! Dat willen we vieren. Tegelijkertijd zal dit jaar zal één poule bestaan uit leden van onze weer opgebloeide jeugdafdeling. Zij schaken en oefenen op vrijdagmiddagen in de Dokkumer bibliotheek.

We nodigen iedereen uit die graag schaakt. De indeling in zestallen wordt gedaan naar speelsterkte, zo mogelijk naar rating. Meld je aan via het formulier op de FSB-site of via onze aangegeven adressen. Zie voor verdere toernooigegevens de bijgaande link :
https://www.dedonger.nl/toernooien/rapidtoernooi-2023/

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archieven