Jeugdschaak competitie  en diplomaschaak van Schaakclub de Donger

Op vrijdagmiddag  21 mei   werd het jeugdseizoen  2022-2023  afgesloten met opleiding, diplomaschaak en de winnaars van de jeugd competitie. Onder de bezielende leiding  van  Bernard Keizer en Piet  Bouma   werd de jeugd getraind voor  het diplomaschaak.  De acht  kandidaten  slaagden met vlag en wimpel tot tevredenheid  diploma consul  Egbert Bergsma van de Friese  Schaakbond.

Zweten voor het diploma ….

Hoera ! Allemaal geslaagd !

Daarna  werden de prijswinnaars   van de competitie in het zonnetje gezet.  Wederom  werd Daniël Visser  weer  de clubkampioen  (2022-2023). Keo  van der Bij   werd tweede en  Rens Dijkstra derde.   In totaal deden  dertien   deelnemers  mee aan de jeugdschaak competitie. De foto’s werden gemaakt door “foto’s Pyt” !

In september 2023 start een nieuw jeugdschaak-seizoen, met ook weer lessen voor beginners. Aanmelding vooraf is welkom via e-mail: jeugdschaakclub@outlook.com. Informatie is te vinden op www.dedonger.nl

Met vriendelijke groeten,

Bernard, Piet, Alle en Fokelisa

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archieven