Huldiging club kampioenen schaakclub de Donger

Schaakclub de Donger opende afgelopen week het seizoen met de jaarlijkse leden vergadering in de kantine van sporthal de doelstien. Hier zal in het winterseizoen 27 rondes geschaakt worden om het clubkampioenschap 2023/2024. Daarnaast worden nog 2 rondes snelschaken en 5 rondes Rapid schaak gespeeld.

Ook werden de club kampioenen 2022/2023 gehuldigd : groep B moest Wiebe de Jong, Sjouke Sinia  voor laten gaan die verdiende de eerste prijs mee mocht nemen.

In de hoogste klasse A kon Bauke Vroom niet op tegen de overmacht van Mark Folbert die mede door het winnen van de Rapid competitie zich met recht clubkampioen mag noemen.

Ook werd de planning voor het Grandprix jeugd toernooi, de schoolschaak competitie, het Piet Hania toernooi en de externe FSB team competitie besproken.

Het belooft weer een enerverend seizoen te worden deze winter, waarin iedereen de ander het vuur aan de schenen zal leggen en waar naast de zes nieuwe jeugd leden iedereen die graag een pot schaakt welkom is op dinsdag avond om 19.45uur.

Op ondestaande foto; Wiebe de Jong, Sjouke Sinia, Mark Fobert en Bauke Vroom.

Foto: Pyt.

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Zoeken
Archieven