Dorpencompetitie 2017-2018 ronde 1

Afgelopen woensdag  25 oktober werd de eerste ronde van de dorpencompetitie gespeeld in Damwoude. Zes teams (viertallen) speelden  in het gebouw van  ijsclub “De Wâlden” , thuisbasis van SC Schaakwoude . De Donger speelde tegen het sterke team  van Garyp en konden geen potten breken. Jaap van der Pol speelde nog wel een verdienstelijke remise op bord 4, waarna Alle Vlasma kansloos verloor van Hans Kloosterman op bord 2.  René Wijnstra speelde op bord 3 een goede partij,maar  verspeelde helaas in het eindspel materiaal en moest daardoor opgeven.  Aan het 1e bord speelde Gosse Wiersma tegen Garypster Pieter Postma, die na een lange en spannende partij elkaar niets cadeau gaven waardoor het eindspel in remise eindigde. De overige uitslagen volgen nog, onderstaand een foto impressie van de 1e ronde :

Leave a Reply

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Zoeken
Archief